Hodnocení Blogů

Hodnocení Blogu royaldiary.blog.cz

29. ledna 2013 v 17:06 | Sunny

Hodnocení Blogu royaldiary.blog.cz

Hodnocení blogu wh0cares.blog.cz

29. ledna 2013 v 7:14 | Sunny

Hodnocení Blogu wh0cares.blog.cz

Hodnocení mého blogu 0.02

29. listopadu 2012 v 21:00 | Sunny
Nechala sem si ohodnotit blog od Barbary Buckwheat :) Má moc hezký blog!! Najdete ho tady

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dneska hodnotím blog www.sunnys-amazing-blog.blog.cz. Blogerka si říká Sunny :)
První dojem: Když na blog vejdu, překvapí mě vlna příjemné fialové barvy. Blog působí i profesionálně i tak normálnějí, lehčeji. Některé věci bych sice poopravila, ale ujde to :-)) 8/10
Aktivita: Každý den až 10 článků. To je mi aktivita. Tahle blogerka sice semtam pár dní vynechá ale pak to zase dožene. I když já osobně bych se někdy bála, že si čtenáři nestihnou všechno přečíst ;-) 9/10
Layout: Zvlatší zaměřený na jednu věc, ale zase hezký. 9/10
Přehlednost blogu: Celkem se vyznám, možná bych vzala užší stránku 9/10
Články: Jak jich je tolik tak mě ani moc nelákají...ale některé jdou 7/10
43/50 bodů. Známka jako ve škole 1-

Hodnocení blogu ladytereza.blog.cz

21. listopadu 2012 v 7:05 | Sunny

Hodnocení Blogu ladytereza.blog.cz

Hodnocení mého blogu 0.01

20. listopadu 2012 v 21:00 | Sunny
Tak sem si zase nechala ohodnotit blog :) Tentokrát od mé kámošky Denny. Její velmi dobrý blog najdete tady :) Díky moc!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ahoj!
Jsem ráda, že se mé hodnocení blogu chytlo ;) Další blog na hodnocení je pro sunnys-amazing-blog a jeho adminku Sunny :)
Hodnocení pro její blog :
První dojem - 10/10
- Blog na mě působil stylově a vyzařovala z něj příjemná atmosféra ;)
Styl psaní - 10/10
- A zase desítka ;) Prostě si nemůžu pomoc - tvůj blog se mi moc líbí ;)
Osobnost adminky - 10/10
- Možná to bude tím, že tě znám trochu víc a déle než ostatní blogeři (ale nemá to s hodnocením nic společného!!!), ale prostě si fajn :D
Sladění barev - 10/10
-Barvy k sobě sedí úžasně!
Dostala si 40/40...
Takže asi jak tušíš - máš super stylový blog a věřím že bude jednou patřit mezi ty nejúspěšnější!
!!! Gratuluju !!!

Hodnocení blogu amazing-blog.blog.cz

20. listopadu 2012 v 20:11 | Sunny

Hodnocení Blogu amazing-blog.blog.cz

Hodnocení blogu fashion-nikol.blog.cz

20. listopadu 2012 v 19:42 | Sunny

Hodnocení Blogu fashion-nikol.blog.cz

Hodnocení blogu awesom-e-vil.blog.cz

7. listopadu 2012 v 19:36 | Sunny

Hodnocení Blogu awesom-e-vil.blog.cz

Hodnocení Blogů - Přihláška

7. listopadu 2012 v 17:42 | Sunny
Tak sem se rozhodla že budu hodnotit blogy xD Tady máte přihlášku:

Do komentářů napiš:

1. Jméno/Přezdívka *
2. Blog *
3. Od kdy máš blog*
4. věk
Předměty označené * jsou poviné!

Co budu hodnotit:

1. První dojem
2. Design
3. Články
4. Přehlednost blogu
5. Aktivita
6. Návštěvnost
7. Celkový dojem



Sunny
 
 

Reklama

2012 - 2013 © Sunny | Hosting: Blog.cz | Design by Domi